Indie Recordings

Norwegian record label focusing on hard rock and metal

Customer service:
support@indierecordings.no

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty
Powered by Tigernet

Aura Noire

INDIE RECORDINGS Apr 27th 2018
Vinyl
259 NOK
Buy

Som et band som styres mot thrash-kjennere med active sinn et ondt indre, står Aura Noir på spissen av metallens definitive sjanger – i en tid hvor undergrunden virker helt overfylt av band. De norske fanebærerne innen thrash trer ikke nålen mellom villskap og sofistikasjon mindre enn de tramper tungt på sjangeren, som et fossefall av dritt øser de over mindre aktører med et hvert ulmende krater av et album.

Med Aura Noire – en tittel som ganske distinkt minner om deres bandnavn – kverner Aura Noir seg gjennom noen av de mest forfriskende, samt nostalgiske, låter thrash-metallen har noen sinne hørt. Albumet åpner med kanskje et av de mest retrospektive riff, som etter hvert slår deg rundt en kollbøtte og inn i en vanvittig dissonant og oppslukende atmosfære av Aura Noir. De høyttalende og brennende ropene til Aggressor limer det ellers ganske varierte og lekne gitar- og trommematerialet sammen, som topper seg i den sanne essensen som er Aura Noir!

Den første innspillingen av Aura Noir skjedde i vinteren 1994, først som et supplementerende utløp for den ytterst kreative og uslokkelige Aggressor. Kanskje lite overraskende fra en kar med de radikale og eksperimentelle legendene som Ulver og Ved Buenes Ende på sin portfolio. 1994s demo er forstyrrende og manisk i tonen, stilistisk rastløs og eklektisk, men med en sterk og distinktiv musikalsk preferanse. Samtidig som de uensartede ideene som presenterte seg i denne demoen kom til å bli videre utforsket og perfeksjonert av Aggressor senere via Ved Buens Ende og Virus, ser Aura Noirs sanne formål ut til å bli endeløst utviklet inn mot et distinkt og sjangertro paradigme i thrashen.

Nå, etter å ha befestet og ladd thrashmetallens grimmeste tradisjoner til den internasjonale undergrundens groteske fornøyelse, kommer «det Styggeste Bandet i Verden» ut med sin sjette full-lengder via Indie Recordings – den semi-selvtitulerte skiva Aura Noire. Uten noe pynt eller dilldall understreker albumet bandets potens som en power-trio, og forsterker deres forrang i thrashmetallens primale galleri. Aura Noire maner frem tyngden til Venom, allsidigheten til Voivod og storslagenheten til Aura Noir.

Diskografi:

1996 - Black Thrash Attack

1998 – Deep Tracts of Hell

2004 – The Merciless

2008 – Hades Rise

2012 – Out To Die

2018 – Aura Noire

Låtliste:

1. Dark Lung of the Storm

2. Grave Dweller
3. Hell’s Lost Chambers
4. The Obscuration
5. Demoniac Flow
6. Shades Ablaze
7. Mordant Wind
8. Cold Bone Grasp
9. Outro