Indie Recordings

Norwegian record label focusing on hard rock and metal

Customer service:
support@indierecordings.no

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty
Powered by Tigernet

Mind

INDIE RECORDINGS Apr 13th 2018
CD
149 NOK
Buy

Vorbid er et progressiv thrash metal band fra Arendal. Bestående av fire ildsjeler i sjangeren, presenterer Vorbid en 5-spors skive som tar deg med gjennom en intens og ytterst ektefølt thrash metall. Coveret hinter til den konseptuelle tematikken hos de 5 sporene man kan høre på skiva, med fem ulike skikkelser som representerer låtene. Merk at selv om det kun er 5 spor, er det fortsatt nesten 50 minutters spilletid med tung og dristig thrash!

Bandet ble dannet i oktober 2013, og siden da har Vorbid vokst som et band og utviklet det de vil kalle en unik stil av thrash metal. De blander riffene og intensiteten fra thrash med teknikker og melodier fra progrocken. De har vunnet flere konkurranser som Global Battle of the Bands Norge (4. plass på global basis), Massive Destruction, Rytmisk Fabrikks Talentkonkurranse og norgesfinale i både Wacken Metal Battle og Bloodstocks Metal 2 the Masses.

I August 2016 slapp de sin selvtitulerte EP – en 4 spors skive med beinhard thrash som fikk en hel del positive tilbakemeldinger: 5/6 – Norskmetal.net, 9,5/10 – Heavymetal.no med sitat fra Yngve Moum Jacobsen: «Jeg elsker Vorbid! Starter de fanklubb er jeg medlem nr 1!» I tillegg har Vorbid blitt godt anerkjent med positive tilbakemeldinger fra betydelige YouTubere.

2018 leder opp til et godt år for bandet, hvor Vorbids debutalbum «Mind» blir sluppet gjennom Indie Recordings. «Dette er vi utrolig stolte av! Vorbid vokser hver dag og vi har jobbet hardt for å oppnå der vi er i dag, og vi kommer til å fortsette until we drop!»

«Mind» er en konseptplate som tar for seg faktorene som styrer menneskets måte å tenke og oppføre seg på. I en skjønnlitterær verden basert på vår egen historie, tar vi for oss menneskets tendens til å utnytte, segregere, vike fra fellesskap, rømme fra virkeligheten og basere sine handlinger på menneskeskapte guddommeligheter.

Plata ble spilt inn i Mølla studio i Gjerstad, med Knut Magne Valle (Arcturus, Ulver) bak miksepulten. I 2016 spilte vi også inn EPen vår her, og i 2017 var vi motiverte til å komme tilbake til en person som forstår seg på stilen og musikken vår.

Låtliste:
1. If There’s Evil (There’s People)
2. Zombie
3. Invention Intervention
4. The Obscuration
5. Demoniac Flow

Vorbid er: Michael Eriksen Briggs – Gitar & Vokal |Daniel Emanuelsen – Solo Gitar | Marcus Gullovsen – Trommer | Jonas Tellefsen – Bass